Hjem \ Om oss

Om oss

 

Instant Norge AS har vært sammenhengende representert på det norske markedet i snart 40 år. Alt fra Norges ledende utleieforretninger til større offentlige etater samt en rekke entreprenører og håndverksbedrifter er i dag blant våre fornøyde og trofaste kunder.

 

Produkter til byggeplassen
Stillasprodukter har og vil fortsette å være et viktig forretningsområde for oss. Vår virksomhet har imidlertid utvidet seg til å omfatte et bredere produktsortement som inkluderer lifter, materiallifter, pedallifter, byggegjerder, gangbaner og materialhåndteringsprodukter/Blåprodukter. I tillegg er vi dokumentert virksomhet og utfører sakkynding kontroll og annen service på personløftere og løfteutstyr, samt opplæringsvirksomhet.

Vår hovedmålsetning skal alltid være å levere produkter av høy kvalitet til fornuftige priser. Det viktigste for oss er at du skal føle deg sikker når du bruker våre produkter. Derav vårt slagord: Vår kvalitet – din sikkerhet!

 

Rask levering og god service
Vi legger stor vekt på god service, tilgjengelighet og rask levering. Hyppige leveranser fra produsent og stort lager gjør at vi har lagt ”listen” høyt både for oss selv og andre. Optimal og effektiv lagerdrift er viktig for oss.

 

 


Vi Instant Norge AS vil gjerne være din leverandør - men like viktig, også din samarbeidspartner og rådgiver innenfor vårt fagområde. Vi kan forsikre deg om at dette til enhver tid vil være høyt prioritert i vår virksomhet.